TGUP Project - La Pitilla Classroom: Desks, Stairs, Solar in Nicaragua 2020
La Pitilla Classroom: Desks, Stairs, Solar

, , ,

Project # 146 of 206
   

A new classroom for the village of La Pitilla was recently funded and completed by TGUP. Prior to the new classroom, the entire school was held in an aluminum shed. This project added railings for the deck and stairs, solar panels for electricity, and supplies (white board, bookshelves, etc.).

  • Project Summary https://tgup.org/pdf/La-Pitilla-Project-Summary-Popcorn.pdf
  • https://tgup.org
  • https://tgup.org
  • https://tgup.org
  • https://tgup.org5
  • Success Story https://tgup.org/pdf/Nicaragua-Project-Success-Story.pdf
  • https://tgup.org
  • https://tgup.org
Nicaragua - La Pitilla Classroom
Nicaragua - La Pitilla Classroom
Old classroom
New classroom outside
New classroom outside

TGUP Partners: Seeds of Learning and

Uplift  for a Better World

Visitors 703